В Житомирській області вночі невідомі арматурою побили Олевського міської ради, журналіста Олександра Ніколайчука, який розслідував питання незаконного видобутку бурштину на території району.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський.

“В Олевську вчора ввечері побили арматурою депутата міськради та активіста Олександр Ніколайчук, який допомагав нам робити сюжети про місцеву “бурштинову республіку”. Зараз він у лікарні. Зламана рука, в кількох місцях довелося зашивати голову. Після виходу низки репортажів, бандитам дали команду на час згорнути свою діяльність. У мафії почалися проблеми, і за це Саші вирішили помститися. Загрози йому надходили і раніше, але це ніколи його не зупиняло. Обіцяє скоро поправитися і продовжити боротьбу проти криміналітету “, – пише журналіст Казанський.

Міліція відкрила провадження за трьома статтями Кримінального Кодексу.

Сам Ніколайчук в соцмережах розповів, що голова в нього розбита в двох місцях, а також пошкоджена рука.

Місцева міліція також підтвердила факт нападу: “Близько 21:00 в міліцію надійшло повідомлення про побиття на вулиці місцевого журналіста, помічника народного депутата. Попередньо встановлено, що на одній з вулиць райцентру близько 20.30 троє невідомих побили 26-річного чоловіка. У потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку , рана волосяної частини голови і перелом мізинця лівої руки. Чоловік був доставлений в районну лікарню, але після отримання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовився”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповідав про успіхи в боротьбі з незаконним видобутком бурштину, а ще раніше намагався всіх переконати, що цим промислом займаються лише місцеві селяни. Всю цю інформацію спростував репортаж передачі «Схеми».

Джерело: firstsocial.info

Предыдущая статьяБурштинова лихоманка
Следующая статьяРегіонали написали план виборчої кампанії (ДОКУМЕНТ)