Опікувався закладом права рука нардепа

Виявилена та ліквідована нарколабораторія злочинного угруповання, до якого має відношення народний депутат Михайло Ланьо (кримінальна кличка — Блюк), і про яку вчора на брифінгу повідомив начальник Головного слідчого управління СБУ Григорій Остафійчук, діяла в селі Ключарки біля Мукачева, пише Закарпаття.depo.ua з посиланням на «Закарпаття онлайн Beta».При цьому заклад, виявлений ще у травні, був замаскований під пельменний цех.

Керував нарколабораторією права рука нардепа Ланя на кличку Тайсон. Саме ця особа перебуває зараз в розшуку і переховується в Угорщині. При чому, в матеріалах прослуховування містяться телефонні переговори нардепа з помічником, які засвідчують беспосередню причетність Ланя до нарколабораторії.

За інформацією видання, в лабораторії виготовляли особливо небезпечний синтетичний наркотик первентин, який розповсюджували на території Закарпаття.

Джерело: coruption.net

Предыдущая статьяУ «Реєстр корупціонерів» Мінюсту замість топ-чиновників і нардепів внесли лікарів та голів сільрад
Следующая статьяБійці «Правого сектору», які переховуються в лісі після подій у Мукачеві, діють на свій страх і ризик, — Шараскін