Секретар РНБО наголосив, що це буде зроблено, якщо Росія піде на зрив Мінських угод і посилить ескалацію на Донбасі. 

У разі активізації російських військ на Донбасі, Україна введе надзвичайний стан та мобілізує всі зусилля.Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

«Хочу сказати: якщо Росія піде на зрив Мінських угод (а для цього, на жаль, все сьогодні робиться), безумовно, ми будемо діяти у відповідності з викликами, які стоять перед країною» — наголосив він.

«Якщо буде активне застосування російських військ – безумовно, ми будемо змушені ввести воєнний стан і проводити більш потужну мобілізацію всього потенціалу, який є в країні» ,- наголосив Турчинов на брифінгу.

Нагадаємо, в ніч на 10 серпня бойовики перейшли в наступ в районі Старогнатівки, а на Маріупольському напрямку противник перейшов до тактики відкритого застосування важкого озброєння.  Внаслідок бойових дій 1 український військовий загинув, 16 отримали поранення.

Також 1 український воїн зник безвісти. Спробу наступу бойовиків в районі Старогнатівки було зупинено. Противник зазнав значних втрат у живій силі та техніці та був відкинутий на 2-3 км.


Источник: ТСН

Предыдущая статьяПрокурори Сумщини: бідні мільйонери
Следующая статьяУровень теневой экономики в Украине в первом полугодии достиг 47% от ВВП