Замість відповідей, «губернатор» дав вказівку військкомові відправити чоловіка в армію

На представленні голови Виноградівської РДА "губернатор" Закарпаття Москаль хамив і затикав рот закарпатцеві, що говорив про корупціюПід час представлення голови Виноградівської РДА Михайла Русанюкам позавчора між головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем і молодим чоловіком, одягненим у футболку із патріотичною символікою, у залі відбулася словесна перепалка.

Після вигуку із залу про те, що потрібно спочатку побороти корупцію у владних структурах, а тоді вже робити гучні заяви, Г.Москаль почав «тикати», хамити і затикати рота «опонентові». На різке запитання «губернатора», хто він такий і кого представляє, молодий чоловік зазначив, що представляє себе самого.

«Зі мною так себе вести ніхто не позволяє. Я можу дати любому відсіч. Або закрий свій рот, або сиди тихо!.. Якщо тобі не подобається, іди за двері!.. Закройся! Закройся!», – кричав Г.Москаль.

Натомість чоловік наполегливо рекомендував «губернатору» насамперед зайнятися боротьбою із корупцією. Геннадій Москаль, не маючи що сказати у відповідь, дав завдання присутньому у залі військовому комісару забрати молодика для проходження медогляду та подальшої відправки його в зону АТО.

«А що не добре я вказав? Корупція, нема влади! Каждий краде чиновник, каждий продажний! Що не добре я вказав?», – запитував Г.Москаля молодий чоловік.

«А ти чо не в армії, як ти такий мудрий? Я тебе питаю?.. Воєнком, візьміть його на комісію, хай повоює!.. Запишіть його, хай пройде комісію і хай там повоює!.. Він хоче воювати!», – вигукував знервований Геннадій Москаль.

Що суттєво, на представленні нової владної креатури Г.Москаля, котра, попри його популістські заяви не призначати на владні посади представників Партії регіонів, 4 роки працювала на посаді першого заступника голови РДА на піку режиму Віктора Януковича, був відсутній голова Виноградівської районної ради Олег Любімов.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, представлений днями Г.Москалем голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко у власному кабінеті побив чоловіка підлеглої.

Детальніше, у відеосюжеті, відзнятому кореспондентом одного з місцевих видань:

Предыдущая статьяКоли голосуватиме Донбас?
Следующая статьяАктивісти: окупанти Криму заборонили мітинг до Дня Незалежності України