Прокуратура окупованого Криму має намір притягнути до адміністративної відповідальності українську співачку Ірину Білик за незаконний перетин кордону з анексованим Росією півостровом.

 Як повідомляють «Українські новини», про це на брифінгу повідомив виконувач обов’язків прокурора Криму Назар Холодницький.

«Ми маємо намір притягнути артистку Ірину Білик до адміністративної відповідальності за порушення порядку в’їзду в Крим», – повідомив він.

На цей момент прокуратура розслідує обставини в’їзду співачки в Крим і почала провадження за статтею 204-1 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Порядок перетину кордону з Кримом позначено Законом «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України».

Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї тягне за собою накладення штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700-5100 гривень) або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Раніше ЗМІ повідомили про перебування української співачки Ірини Білик на території Криму та її участь у творчому конкурсі «Нова хвиля».

Нагадаємо, Ірина Білик відвідала окупований Крим минулого тижня. Відповідне фото опублікував російський співак Філіп Кіркоров. Сама Білик каже, що відвідувала півострів в особистих справах.

 

Предыдущая статьяЭкс-губернатор Киевщины Присяжнюк утверждает, что посещал Крит для организации отдыха детей переселенцев из зоны АТО
Следующая статьяДружина нардепа Руслана Демчака красується годинником за 34 тис $