Рінат Ахметов не був у Донецьку після того, як покинув місто в травні 2014 року.

Про це заявили в прес-службі Ахметова у відповідь на запит Української правди.

«Прес-служба Ріната Ахметова ніколи не коментувала і не коментуватиме брехливі і провокаційні вкидання в ЗМІ. Що стосується питань від низки журналістів: коли Рінат Ахметов востаннє був у Донецьку? — я ще раз хочу нагадати, що Рінат Леонідович 20 травня 2014 виїхав з Донецька на 3 дні і, на жаль, по сьогодні не може повернутися до свого рідного і найулюбленішого міста», — заявили в прес-службі.

При цьому там запевнили, що Рінат Ахметов обов’язково туди повернеться.

«Але, повірте, Рінат Ахметов обов’язково туди повернеться! І це повернення буде відкритим і прозорим», — зазначили в прес-службі.

Раніше хакери з «Анонімного інтернаціоналу» (більш відомі як «Шалтай-Болтай») оприлюднили імовірну переписку між співробітниками так званого «Міністерства держбезпеки ДНР» і «прокуратури», де було сказано, що Ахметов провів у жовтні 2014 року в Донецьку таємну нараду з керівництвом «ДНР», зокрема з Захарченком.

Як повідомляв INSIDER 31 серпня, Служба безпеки України в Одеській області розслідує схему реалізації за кордон вугілля, видобутого на тимчасово неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей і вивезеного в Ростовську область (Росія), до якої залучено компанії енергохолдингу Ахметова ДТЕК.

Предыдущая статьяСергей Левочкин в обмен на скандальное видео должен выступить на Майдане с уникальным перформансом
Следующая статьяФесенко: «Самопоміч» и «Батьківщина» будут шантажировать партнеров по коалиции, давя на них возможностью выхода