11 вересня правоохоронці на хабарі затримали голову Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу. Чиновника затримали на проспекті Перемоги в Києві, про що  ІБ “Правий” з місця події повідомив  активіст ГО “Автомайдан Київ” Дмитро Карп, який випадково став свідком події.
За його словами, представники СБУ провели обшук в автомобілі голови Служби зайнятості та виявили там близько 700 000 гривень готівкою, які були йому передані перед тим, з підозрою на хабар.
Кашуба перебував у салоні власного авто, коли до нього під’їхала група правоохоронців. Наразі проводиться обшук автомобіля. Триває опис грошей.  Кашуба не чинить спротиву і просто спостерігає за діями правоохоронців.

Нагадуємо, Ярослав Кашуба очолив Державну службу зайнятості в лютому цього року. Виходець зі Львівщини. До того працював у Департаменті забезпечення діяльності Міністра фінансів України, пізніше – начальником Державної фінансової інспекції України в Київській області. Міністр соціальної політики Павло Розенко призначив Кашубу замість Юрія Харченка, який був звільнений зі скандалом.
Діяльність Державної служби зайнятості координується Міністерством соціальної політики України. Міністр соціальної політики – Павло Розенко, член Кабінету Міністрів. Нагадаємо, кандидатуру на пост Міністра Соціальної політики запропонував прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Джерело: psua.info

Предыдущая статьяДержборг України на кінець року досягне 91% ВВП – Кабмін
Следующая статьяВ Сети появилась игра про Яценюка-«карателя ваты»