Відучора при Врадіївській РДА Миколаївської області створено Державну надзвичайну протиепізоотичну комісію, яка займається недопущенням поширення африканської чуми свиней на території Миколаївської області.

Територію смт. Врадіївка визнано епізоотичним осередком у його адміністративних межах та встановлено карантин терміном на 40 діб.

Працівники Врадіївського районного відділу міліції здійснюють охорону громадського порядку під час заходів, спрямованих на недопущення поширення захворювання на інші території, а також на карантинних постах при в’їзді у смт. Врадіївка та інших транспортних сполученнях, визначених комісією.

За фактом порушення ветеринарного законодавства, що призвело до захворювання домашніх тварин на африканську чуму, слідчим відділенням Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.367 КК України «Службова недбалість».

Її санкція, зазначає СЗГ УМВС України в Миколаївській області, передбачає покарання у вигляді накладання штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело: m.expres.ua

Предыдущая статьяВо время предвыборной гонки изнасиловали активистку
Следующая статьяХакеры выложили переписку Авакова с пресс-секретарем