В обласному центрі Закарпаття розпочався збір підписів за проведення нових, чесних виборів міського голови та депутатів міської ради і відставку чинного голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Власне, такою є підсумкова резолюція сьогоднішнього віче, що відбулося на площі Театральній.

Усі виступаючі, а це і громадські активісти, і недавні кандидати на посаду мера, і навіть ті, хто в статусі депутата потрапив у міськраду, наголошували на абсурдності ситуації, в яку вкинула Ужгород і ужгородців чинна влада, відкривши політичні шлюзи для масового підкупу з боку партій, що є клонами колишньої Партії регіонів. Єдиний спосіб протиставитися цьому владному цинізму — це дати політичну оцінку тим, хто застосував ці виборчі технології, і продемонструвати принципову незгоду з нав’язаним сценарієм, запропонувавши йому альтернативу у вигляді нових і чесних виборів міського голови.

Саме тому організатори протестного заходу запропонували встановити на площі Театральній намет, в якому ужгородці матимуть змогу поставити свій підпис за шанс краще майбутнє свого міста, вимагаючи у зверненні до президента Петра Порошенка нових виборів міського голови Ужгорода і відставки Геннадія Москаля.


 

Предыдущая статьяИгорь Луценко: Министры получают зарплату 50 тыс долларов в месяц
Следующая статьяПсихлікарня знову переплатила за борошно кандидатці від БПП, вже маючи карну справу