Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.

«30 листопада генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника генерального прокурора України – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького», –повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

За інформацією прес-служби, у понеділок генпрокурор розглянув рекомендації конкурсної комісії з добору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі щодо призначення на посаду заступника генерального прокурора України – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури кандидатів Максима Грищука та Н.Холодницького.

«Віктор Шокін вивчив дані щодо тестування на знання законодавчої бази та загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їхніми особовими справами і провів особисті співбесіди з кожним із них», – ідеться в повідомленні.

Потім він підписав наказ про призначення на цю посаду Холодницького.

Джерело: forbes.net.ua

Предыдущая статьяВ Киеве задержали зампрокурора Подольского района за взятку в 150 тыс. долларов
Следующая статьяВ Україну будуть направлені 170 тис тонн вугілля з ПАР