Нардеп Сергій Лещенко: Замовник справи проти Мартиненка – це Феміда

«Зараз я перебуваю в США, але з того, що прочитав, роблю такий висновок:
Микола Мартиненко став сакральною жертвою, яку Арсеній Яценюк приносить на алтар своїх стосунків з американським урядом після того, як не можна було вже далі вдавати, що нічого не відбувається. Сподіваюся, мої кроки минулого тижня — коли файли зі справи Мартиненка були передано західним послам, представлено на трибуні парламенту тавручено в руки Яценюку — наблизили цей момент.
І ще. Складення повноважен Мартиненком – це продовження традиції, коли корупціонери просто ідуть з посади. Політичної відповідальості замало – Генпрокуратура має відкрити кримінальне провадження за швейцарським епізодом Мартиненка.
Тому відставку Мартиненка вважаю позитивним кроком на шляху до побудови європейського суспільства, але недостатнім. І відповідати Мартиненко має не лише за отримані на швейцарські рахунки хабарі, але за діяння останніх двох років, коли під його управління потрапили державні активи уранової, титанової та нафтогазової галузей України.

P.S. Давайте ще почекаємо, чи будуть голоси за складення Мартиненком мандату. Щоб не трапилося, як в історії з Андрієм Іванчуком, який «хотів» піти у відставку з посади голови комітету, але голосів не вистачило на це рішення. Тим більше враховуйте, що регламентний комітет, який буде готувати рішення про складення повноважень Мартиненком, контролює його колишній підлеглий Павло Пинзеник.
Також сподіваюся, що боти, які почали кампанію, що швейцарська справа фальшивка, нарешті прикриють свого рота. Ще мене потішила фраза, що Мартиненко “шукатиме замовників кампанії проти нього”. Останні півроку Мартиненко називав замовником Григоришина, а тепер каже, що буде шукати. Як же так? Тобто виходить, що він збрехав? Насправді, Мартиненко просто використав це прізвище, намагаючись уникнути відповідальності. Григоришин жодним чином не причетний до справи Мартиненка. Більше того, вони є кумами. І ні Григоришин, ні Порошенко не мають впливу на прокуратури Швейцарії та Чехії. Замовник справи проти Мартиненка – це Феміда. Яка в європейських країнах пишеться з великої літери», — написав Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: volianarodu.org.ua

Предыдущая статьяПольша отвергла обвинения России в связи со сносом советских памятников
Следующая статьяМУСТАФА НАЙЕМ: Кого действительно сегодня стоит поздравить — это моего коллегу и друга Сергея Лещенко