Українські хакери отримали листування слідчих Шевченківського райвідділу Києва, які продають міліціянтам та працівникам прокуратури відповіді на тести для переатестації.

Як повідомляє «Є!» із посиланням на групу хакерів, які надіслали листа до редакції із даними матеріалами, слідчі Шевченківського райвідділу міліції зробили непоганий бізнес, допомагаючи своїм колегам та співробітникам з прокуратури залишитися у системі та перейти на роботу до поліції або не бути люстрованими у прокуратурі.
“ Ці люди повинні сидіти за ґратами, або хоча б не працювати у правоохоронних органах, але вони дивним чином проходять переатестацію та отримують посади у поліції та у «оновленій» прокуратурі, — зазначають патріоти. — Цим повинна займатися прокуратура, але вони тільки роблять видимість роботи. Ті ж самі прокурори купують відповіді за тисячу доларів. Міліціонерам проходження переатестації обходиться у 300 у.о».
За даними активістів, які отримали листування корумпованих правоохоронців, на розробку даних тестів Україна виділяла дуже багато грошей, але питання до переатестаційного іспиту були просто переведені з грузинської — там вводили таку ж саме систему під час реформування.
“ То ж, куди ділися шалені гроші, які були потрачені з бюджету? — запитують хакери. — Чому військові ЗСУ гинуть за нашу країну на передовій, чому роботу СБУ можна побачити у постійних затриманнях сепаратистів, корупціонерів та проросійських «крис» у своїх рядах, а «бриліантова» прокуратура та продажна міліція сидять в своїх теплих місцях?».

Предыдущая статьяАктивисты хотят полностью блокировать Крым — на очереди Керченская переправа
Следующая статьяПро новую породу людей в «ЛНР»