Повідомлення про зникнення потерпілого надійшло до Костянтинівського відділення поліції від родичів чоловіка в середині грудня 2015 року. Він пішов з дому і не повернувся. Поліцейські розгорнули пошуки зниклого, проте відразу знайти його не вдалося.

Вчора випадкові перехожі виявили на пустирі замотаний у ганчірки та килим труп чоловіка з явними ознаками тілесних ушкоджень.

За кілька годин напруженої оперативної роботи співробітники поліції встановили особу потерпілого і відновили обставини його смерті.

Встановлено, що зниклий кілька днів перебував у своїх знайомих в приватному секторі Костянтинівки, в компанії раніше судимих осіб. Зловмисники побили потерпілого, від отриманих травм він помер. Труп ще кілька днів знаходився в будинку. Потім для того, щоб замести сліди, зловмисники загорнули тіло у тканину і віднесли на пустир.

У результаті комплексу оперативних заходів поліцейські затримали трьох підозрюваних у вбивстві.

Всі троє — раніше судимі місцеві жителі віком від 19 до 30 років. На даний час з ними проводяться слідчі дії, правоохоронці відновлюють обставини події, з’ясовують роль кожного з фігурантів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: magnolia-tv.com

Предыдущая статьяСправу про перешкоджання журналістам Радіо Свобода працівниками СБУ закрили
Следующая статьяБійці з останнього блокпосту перед Донецьком показали свій побут