Після Хургади посольство злякалося за українців

У зв’язку із низкою терористичних актів на території Арабської Республіки Єгипет, зокрема в курортних містах та місцях перебування іноземних туристів, громадянам нашої держави, які планують відвідати Єгипет, рекомендується без реальної необхідності утримуватись від поїздок.

Громадянам України, які перебувають на території Єгипту, пропонуємо враховувати наступні рекомендації:

категорично не рекомендується здійснювати поїздки і перебувати на півночі та в центральній частині Синайського півострова;

категорично не рекомендується здійснювати поїздки у пустельні райони на захід від долини ріки Ніл;

бажано виявляти особливу пильність при відвідуванні північного узбережжя Єгипту, столиці країни та дельти ріки Ніл, туристичних місць в долині Нілу, узбережжі Червоного моря (курорти міст Хургади, Ель-Гуни, Сафаги, Затоки Макаді та Затоки Сома), а також південної частини Синайського півострову (курорти мм. Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба).

Під час перебування на території Єгипту також наполегливо рекомендуємо виявляти підвищену увагу та обережність, не залишати без нагальної потреби місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки, радить українське посольство у Єгипті.

У випадку необхідності виїзду за межі місця організованого відпочинку, громадянам слід повідомляти про це адміністрацію готелю, рідних або представника туроператора.

У разі різкого загострення ситуації, необхідно неухильно виконувати вказівки посадових осіб, відповідальних за безпеку у місці проживання. Громадянам рекомендується зберігати в доступних місцях документи, кошти і речі, що знадобляться у випадку термінового залишення місця проживання.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію громадянам необхідно якомога швидше повідомити про це на «гарячу лінію» Посольства України в Єгипті (+201000039648).

Нагадаємо, що позавчора до готелю в курортному місті Хургада увірвались озброєні терористи та поранили трьох відпочивальників.

Джерело: m.expres.ua

Предыдущая статьяМеркель предложила ужесточить миграционную политику Германии
Следующая статьяДесять найважливіших прогнозів на 2016-й