Екс-депутат поскаржилася, що у її віці перельоти на даються легко.

Колишня депутат від «Партії регіонів» Ганна Герман прокоментувала зміни у своєму зовнішньому вигляді. Політик стверджує, що за своє життя ніколи не робила пластичних операцій, а її обличчя просто сильно набрякло через тривалий переліт із Вашингтона до Києва.

«Я ніколи не робила пластичних операцій, та й будь-яких операцій, на щастя, теж. На той прямий ефір приїхала одразу після 10-годинного перельоту із Вашингтона. До Києва прилетіла з трохи опухлими очима, набряклими руками і ногами. Самі розумієте, в такому віці такі тривалі перельоти вже легко не даються», — цитує «КП в Україні» слова Герман.

Колишня Соратниця утікача Віктора Януковича додала, що їй радили звернутися до суду через обмовки щодо її зовнішнього вигляду, однак вона вирішила цього не робити.

«До суду звертатися не буду. Я сама була журналістом і знаю виворіт професії. Іноді комусь потрібні і такі «сенсації». Мені лише неприємно усвідомлювати, що хтось переключив увагу громадськості на те, як я виглядаю, а не те, що я говорила в ефірі. Але ж я повернулася з США зі свіжими меседж і хотіла їх донести», — резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше екс-депутатка шокувала соцмережі своїм новим обличчям. Ганна Герман з’явилася в ефірі одного з телеканалів зміненою до невпізнаваності. Користувачі соцмереж відгукнулися в’їдливими коментарями на адресу пластичних хірургів.

Натомість пластичний хірург Дмитро Слоссер у коментарі ТСН заявив, що «нове обличчя» Ганни Герман – заслуга косметологів. На думку хірурга, це могли бути уколи гілауроновой кислоти і, можливо, якісь нитки, які також виконують косметологи. У подальшому, відзначає Слоссер, обличчя Герман має прийти в норму.

 

Предыдущая статьяВІКТОР ПИНЗЕНИК: Україна не може обійтися без кредитів МВФ
Следующая статьяВ Україні розпочинається розпродаж автомобілів збанкрутілих банків. ВАЗ – за 600$