Державний Фонд гарантування вкладів виставив на аукціон кілька десятків автомобілів збанкрутілих банків.

 

Про це повідомляє Бімба з посиланням на Автоцентр.

Щоб віддаті гроші вкладникам банків, які невиконали своїх зобов’язань, Фонд гарантування вкладів розпродає їх майно або речі, что знаходяться у них в заставі. Серед них – квартири за $15 тисяч в передмісті столиці або автомобіль ВАЗ за $ 600.Серед транспортних об’єктів майбутнього аукціону – 50 легкових автомобілів, что перебувають у власності  неплатоспроможного «Західінкомбанка». Вони розділені на 21 лот. Наприклад, автомобілі марки ВАЗ розосереджені по десяти лотами, в Які включені автомобілі з початкових вартістю від 16,6 тис. грн до 31,7 тис. грн (тобто від 615 до 1175 дол. США).

 

Окремими лотами виставлені автомобілі Toyota Camry 2008 року з початковою ціною 128,76 тис. грн, SKODA Superb Classic 2005 р.в. – 123,5 тис. грн, SKODA Superb Classic 2006 р.в. – 75,23 тис. грн і SKODA Octavia 2005 р.в. – 58,94 тис. грн та ін. Відкриті торги (аукціон) будуть проходити на сайті організатора торгів ТОВ «Кепіталс Прайс».

Щоб стати учасником торгів, необхідно внести заставу і плату за участь. Якщо ви виграєте аукціон, доведеться також сплатити комісію організатору аукціону. Торги пройдуть 23 лютого.

Деякі автомобілі, виставлені на аукціон:

Где купить дешевые автомобили?

Предыдущая статьяГерман пояснила, що сталося з її обличчям
Следующая статьяКооперативна схема Кернеса-Добкіна