Служба безпеки України буде досліджувати висловлювання та інформацію в соціальних мережах шеф-редактора телеканалу «Інтер» Марії Столярової. Про це заявив на брифінгу у вівторок, 23 лютого, керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передає кореспондент НБН.

«Ті висловлювання і ті заклики, і інформація, яка міститься в соціальних мережах і зв’язується з цією особою, вона викликає у нас питання і вона буде нами досліджуватися, нашими слідчими для того, щоб чітко дати відповідь, чи є в її діях складу злочину», – сказав пан Ткачук.

За його словами, аналіз станеться дуже швидко.

«Викликає здивування, як така людина, з таким минулим, якщо воно дійсно підтвердиться, як вона могла взагалі опинитися на такій посаді в дуже відомому і шанованому ЗМІ в Україні», – зазначив представник спецслужби.

Він додав, що це питання не тільки до СБУ.

Нагадаємо, Марія Столярова, яка є громадянкою Російської Федерації, під час недільної передачі «Подробиці тижня» на каналі «Інтер» перервала пряме включення з Майдану з родичами героїв Небесної Сотні зі словами «Ну-ка давайте заканчивайте эту х*йню».

Пізніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк оприлюднив фото, де пані Столярова зодображена в компанії бойовиків загону «Восток», яких вона називає «ввічливим батальйоном» і «улюбленими хлопцями».

Також були знайдені записи Марії Столярової в соцмережах, де вона називає Крим Росією, проукраїнськи налаштованих жителів Харкова «натовпом нациків» і «ордою орків», а вибори президента України в 2014 році «такими, що не відбулися».

Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяГонтарева обвалила гривну до самого низкого курса за последний год
Следующая статьяЖурналист Капустин о «х..уйне» с Небесной сотней: Если власть спустит это на тормозах, то не удивляйтесь, когда в эфире «Интера» появятся Димон Киселев на пару с Соловьевым