Голова фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Юрій Луценко запропонував провести 9 березня позачергове засідання парламенту.

Про це він заявив у ефірі одного з телеканалів, передає прес-служба БПП-Солідарність.

«Ми могли б відновити роботу коаліції, створити новий уряд, прийняти план його першочергових кроків, проголосувати євроінтеграційний закон, заспівати гімн, покласти квіти до пам’ятника Шевченку і повірити в те, що Україна отримала новий імпульс для руху вперед», — сказав голова фракції БПП.

Нам потрібно домовитися із усіма колегами у парламенті не для того, щоб розгорнути просту дискусію і загальний крик «всьо пропало». Все має відбуватися в узгодженні з усіма фракціями, і в першу чергу – із фракцією «Народного фронту». Я хочу наголосити – ми не шукаємо лінію розколу, ми хочемо дати новий імпульс в правильному напрямку, — додав політик.

До слова, на думку старшого наукового співробітника Атлантичної Ради США Адріана Каратницького, у випадку дострокових парламентських виборів в Україні до влади можуть прийти популісти, які насправді чинитимуть опір необхідним реформам.

Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяУкраїна отримає 300 млн доларів кредиту від Японії
Следующая статьяЗакони лісу. Як Порошенко і Яценюк ділять «Нафтогаз»