Навіть за наявності відео та присутності патруля на місці події, поліція не змогла встановити факт незаконного проникнення депутатки Тетяни Чорновол у чуже авто.

Слідчі київської поліції приховують участь депутата від «Народного фронту» Тетяни Чорновол в інциденті зі спробою викрадення авто та незаконним проникненням у чужу власність. 18 лютого скандально відома депутатка самовільно проникла в авто активістів, які вимагають покарання Сергія Пашинського за рейдерські дії.

Відео, на якому Чорновол перебуває в чужій машині, облетіло Інтернет та було показане по телебаченню. На відео видно, як депутат спілкується з поліцією, що прибула на виклик. В той же день активіст, що керував автомобілем, подав заяву, що з автомобіля зникли його власні 500 доларів.

У розпорядженні UA1 є відповідь, яку отримав активіст від слідчого Печерського управління поліції в місті Києві. В поліції повідомили, що досудове розслідування за заявою активіста розпочато. Але депутата Тетяну Чорновол поліція називає «невстановленою особою». Важко віриться, що патрульні не впізнали Чорновол, а слідчі не змогли знайти в Інтернеті відео інциденту. Крім того, достеменно відомо, що на місці події поліція встановила особу депутатки, яка захопила авто активістів.

На думку юристів, такі дії можна розцінювати як приховування фактів співробітниками поліції. Адже патрульними поліції був задокументований факт проникнення Чорновол у чужий автомобіль. А отже, називати депутата «невстановленою особою» некоректно. Активісти наголошують, що будуть домагатися об’єктивного розслідування поліцією цієї справи.

Джерело: ua1.com

Предыдущая статьяПопри заяви Порошенка, штаби БПП готуються до виборів восени — політолог
Следующая статьяVIP-термінал «​Борисполя»: ізоляція від громадян за їхні ж гроші (соціальний експеримент)