В результаті авіакатастрофи Боїнгу 737-800 рейсом Дубаї-Ростов, який розбився під час посадки у Ростові, загинули 8 громадян України. Такі уточненні дані оприлюднила прес-служба МЗС України.

Серед них була дитина, додав представник департаменту консульської служби МЗС України з надзвичайних ситуацій Євген Ігнатовський, передає «УНН».

“За останніми даними, отриманими Генконсульством України в Ростові-на-Дону від російської сторони, в результаті авіакатастрофи в аеропорту Ростова-на-Дону загинули вісім громадян України, серед них сім дорослих і одна дитина. Наразі МЗС вживає заходів щодо інформуваня родичів загиблих українців. Відкрито окремі “гарячі” лінії МЗС та Генконсульства України в Ростові-на-Дону”, — сказав Ігнатовський.

За його словами, МЗС України максимально сприятиме перебуванню родичів загиблих на місці катастрофи.

“Після завершення процедури упізнання та ідентифікації жертв авіакатастрофи у контакті з родичами Генконсульство будуть вирішувати організаційні питання щодо їх репатріації в Україну”, — додав він.

Катастрофа сталася в ніч з 18 на 19 березня. Літак розбився, заходячи на посадку з другого разу. Під час аварії на борту перебувало 62 людей — 55 пасажирів і семеро членів екіпажу. Повідомляється, що ніхто не вижив.

На борту було восьмеро громадян України.

Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяЯнукович назвал мифом свои украденные в Украине миллиарды
Следующая статья«Нищий» военный прокурор из Одессы объяснил, почему ездит на авто за 70 тыс. евро