Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Боровик поширює в мережі Інтернет інформацію, яка паплюжить український національний прапор.

Про це повідомив народний депутат Євген Дейдей.

За його словами, 8 квітня заступник Саакашвілі розмістив на своїй сторінці у Facebook малюнок, що зображує прапор України з жіночими та чоловічими статевими органами.

Дейдей зазначив, що вже спрямував звернення Голові Національної поліції Хатії Деконаїдзе з проханням звернути увагу на даний факт і протягнути Боровика до передбаченої законом відповідальності.

Кримінальний Кодекс України передбачає покарання за наругу над державними символами у вигляді штрафу або арешт на строк до шести місяців.

«Хочу звернути вашу увагу на те, що в даному разі об’єктом злочину є авторитет Української держави, який підривається у разі посягання на державні символи України», — йдеться у зверненні Євгена Дейдея.

«Більше того, в.о. заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик дозволяє собі подібні речі в той час, коли українські бійці мужньо відстоюють честь та гідність нашої держави в зоні АТО, віддаючи життя за її прапор», — наголосив народний депутат.

Джерело: vestnik-ua.com

Предыдущая статьяБоровик опубликувал у себя в Facebook опошленный украинский флаг
Следующая статьяВ центре Стамбула сдетонировала сумка с бомбой