З Антикорупційного бюро — як з козла молока! Офшори Порошенка НАБУ не цікавлять. Офшори Гонтарєвої і її зловживання в Нацбанку — теж НАБУ не цікавлять. Офшорний міністр фінансів Данилюк НАБУ теж не цікавий. Корупція Кононенка — правої руки Порошенка — теж Бюро не цікавить. Хто ж їх цікавить?

Чи не я часом та інші мої колеги з опозиції?! Пише на своїй сторінці у Фейсбук лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко.

Прикро це визнавати, але НАБУ — такий же імітатор боротьби з корупцією, як і реформи, які імітує влада. Ми викличемо директора НАБУ Артема Ситника для звіту до парламенту, щоб він розповів, за що він отримує зарплату 90 тисяч у місяць, щоб покривати корупцію влади.

Також, Олег Валерійович згодом написав, що зареєстрував із Віктором Вовком та Алексієм Кириченко проект постанови #4609 про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів України за вчинення корупційних діянь. Цей держчиновник одночасно є директором 3 офшорних компаній, які не вказав у своїй декларації.

Радикальна партія добиватиметься створення в парламенті слідчої комісії по офшорах Президента Порошенка, голови Нацбанку Гонтарєвої, міністра фінансів Данилюка та інших. Якби олігархи і чиновники не ховали свої статки в офшорних помийках і платили податки в Україні, українці б жили найбагатше в Європі, — написав нардеп.

Предыдущая статьяУ берегов Италии спасли почти 1800 мигрантов за сутки
Следующая статьяРобин Гуд нашего времени: организатор «панамского слива» объяснил свои мотивы