Мер Харкова Геннадій Кернес розкритикував позицію міського голови Львова Андрія Садового щодо ситуації з Грибовицьким сміттєзвалищем, пише УНІАН.

Він вважає, що Садовий сьогодні ставить у залежність ціле місто до своїх політичних амбіцій, йшлося в ефірі ток-шоу. «Коли я слухаю мера Садового, то я бачу в ньому чистого політикана, який звертає зараз на всіх. Він не показав жодного документа, який би свідчив про його реабілітацію. Він говорить про якийсь підпал. Це безвідповідальна експлуатація цього звалища», — заявив Кернес.

Кернес також вважає, що у Львові неправильно розподіляються бюджетні гроші.

«Садовий каже, що заробляє гроші на депозиті. Так, йому треба було зібрати позачергову сесію і перерозподілити гроші і відкрити спецрахунок і добитися фінансування тих проектів, які сьогодні необхідні. А він розповідає, що заробив 25 млн грн. А скільки люди втратили? Чотири людські життя. Все можна було запобігти з самого початку. Він цього не зробив», — зазначив мер Харкова. «Я підтримую слова, коли всі повинні об’єднатися, але тільки я не підтримую політику, коли Садовий протиставляє себе всій системі проблем, які є в державі, і сидить на грошах, як собака на сіні», — сказав Кернес.

Нагадаємо, що 9 червня мала відбутися сесія Львівської міської ради, на якій планувалося розглянути питання щодо ситуації із Грибовицьким сміттєзвалищем та виділення стипендій дітям загиблих на сміттєзвалищі рятувальників.
Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяПричиной пожара на свалке подо Львовом был поджог, — Садовый
Следующая статьяАваківщина.Кримінальний авторитет «Москва» (Ігор Федєєв) переатестовуватиме житомирську міліцію. Подробиці