Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі попередньо назвав причину масового отруєння в Ізмаїлі — «швидше за все, було викликано забрудненням питної води внаслідок проливних дощів». Про це він написав у Facebook.

«Продовжують надходити хворі, але їх кількість почала зменшуватися, всього в міські лікарні звернулися понад 300 городян. З Одеси були оперативно доставлені потрібні медикаменти, — зазначає Саакашвілі. — Ситуацією цікавився Президент, впродовж дня я неодноразово обговорював по телефону ситуацію з прем’єр-міністром і міністром з охорони здоров’я».

«Звичайно, стихія може стати причиною подібного в будь-якій країні, але не можна забувати про те, що інфраструктура півдня України безнадійно застаріла, — наголошує Саакашвілі. — Добігає до завершення будівництво каналізації у Вилковому, яке ми почали ще минулої осені, ми так само змогли отримати гроші Євросоюзу на модернізацію каналізації в Ізмаїлі, але все це — лише» крапля в морі». Крім того, в кожній поїздці я черговий раз переконуюся, наскільки важливий проект реконструкції стратегічної траси Одеса-Рені. Ми повинні будь-що відновити всі пошкоджені ділянки цієї дороги у цьому році».

Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяГройсман отреагировал на чрезвычайную ситуацию в Измаиле
Следующая статьяГеращенко загрустил, узнав, что семья Згуладзе до момента ее назначения жила на 2 тыс грн в месяц