Народний депутат України від БПП Мустафа Найєм розповів, коли відбудеться з’їзд нової партії, яку планують створити на основі «ДемАльянсу».

«Я прекрасно усвідомлюю ваше розчарування політиками і політикою», — написав журналіст Мустафа Найєм на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляють Українські реалії.

Політик зазначив, що, не дивлячись на поштовх Майдану, політична система і система державного управління хвора недугами, якими страждала всі попередні двадцять п’ять років.

Він додав, що коротка кампанія, відсутність ресурсів, досвіду і законодавства не дозволили інституціоналізувати сили Майдану і взяти повноцінну участь в політичній боротьбі, але що і цей етап був необхідним.

9 липня 2016 року відбудеться з’їзд оновленої партії, на якому будуть затверджені новий статут і програмні документи партії. Там же будуть узгоджені всі питання щодо ребрендингу, повідомив Найєм.

Дата публічної презентації ідеології і програмних цілей буде оголошена за результатами з’їзду. На даний момент рамковим документом є раніше опублікований Маніфест групи «Реформи мають бути справжніми».

«Окремо хотілося б чесно і відкрито сказати про наших однодумців, які об’єдналися в інші команди. Так, у нас є розбіжності, але вони стосуються швидше підходів, а не цілей. Безумовно, такий поділ зусиль неправильно і неефективно. Мені здається, наше покоління було свідком достатньої кількості розчарувань, щоб перервати нарешті це замкнене коло старою українською традицією гетьманщини і взаємного знищення».

«Шлях буде складним, але я вірю, я знаю, що ми переможемо. І навіть раніше, ніж сподіваються наші прихильники, і набагато раніше, ніж побоюються наші вороги», — додав він.

Предыдущая статьяЖурналісти показали особняк Медведчука на Закарпатті (відео)
Следующая статьяЖитомирського прокурора заарештували за хабар