Степан Черновецький затриманий іспанською поліцією за підозрою у відмиванні грошей.

Затриманого в Іспанії сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького, Степана, помістили в загальну камеру одного з поліцейських ділянок Барселони. Про це повідомляють Патріоти України.

«Степан був затриманий за підозрою у відмиванні грошей. Але ми не можемо говорити про це, поки триває слідство, це компетенція адвоката. Черновецький перебуває на загальних підставах, особливих умов у нього немає», — повідомило джерело в правоохоронних органах Іспанії.

За словами секретаря суду №21 міста Барселони, дана резонансна справа тримається під строгим секретом.

Іспанські поліцейські пояснили, що тримати підозрюваних в штаб-квартирі поліції можуть 72 години. Після цього їх долею повинен зайнятися суд.

Як стверджує місцевий омбудсмен Рафаель Сібо, умови в поліцейських ділянках Барселони залишають бажати кращого.

«Місцеві поліцейські дільниці не відповідають мінімальним умовам для гідного утримання. Адже душ і туалет розташовані там же, де знаходяться затримані. Немає ніякого особистого життя, присутні неприємні запахи, так як немає вентиляційних систем і поділу між неповнолітніми і дорослими», — розповів він.

Степан Черновецький був затриманий іспанськими силовиками 12 липня. За інформацією іспанських ЗМІ, сина екс-мера Києва назвали ватажком злочинного угруповання, яке займалося відмиванням грошей і фальсифікацією документів.

У свою чергу, Черновецький-старшийзвинуватив іспанські ЗМІ у брехні та зажадав спростувань, пригрозивши при цьому мільйонним позовом.

Предыдущая статьяМинсоцполитки предлагает повысить зарплаты
Следующая статьяВ Киеве начали сносить лишние этажи Дома профсоюзов, на место прибыла полиция