Поп-зірка Майкл Джексон мріяв про одруження з 12-річною дівчинкою, а під час оргій із повіями вдягався клоуном. Ці скандальні та шокуючі одкровення увійшли в книгу, котру написав про покійного артиста його лікар Конрад Мюррей – той самий, котрий убив Майкла. Він назвав її «This Is It».

Мюррей стверджує, що був не лише лікарем, а й близьким другом та довіреною особою Джексона. Як заявляє Мюррей, Джексон «запав» на Харріет, донечку свого друга, актора Марка Лестера, коли їй було 5 років. Коли дівчинці виповнилося 12, 50-річний співак став одержимий ідеєю одруження з нею. «Я спитав Майкла, скільки їй років і він відповів, що не певен, але гадає, що десь 12», — пригадав Мюррей.

Зі слів автора книги, незадовго до своєї смерті Майкл попросив його бути присутнім при бесіді з Лестером. Поп-король мав намір обговорити юридичні аспекти та можливі наслідки свого одруження з дівчинкою.

Щоправда, Харріет була не єдина, хто подобався Джексону. «Майкл сказав мені, що майже так само захоплений британською актрисою Еммою Вотсон. Він «закохався» в неї, коли в 2001-му році вона знялася в першому «Гаррі Поттері», коли їй було лише 11. Емма була його другим варіантом нареченої, якби з Харріет не склалося», — зазначив Мюррей, якого цитує The Mirror.

Мріючи про юних дівчаток, Майкл не гребував і зустрічами з дорослими жрицями кохання, аби лише ті були худесенькі «мов олівці». Щоби його не впізнавали, він вбирався клоуном, надягав медичну маску або прикидався жертвою інсульту.

Як і раніше, Мюррей стверджує, що в Джексона не було сексуальних стосунків із дружиною, Деббі Роу, котра народила йому старших дітей.

Мюррей пише, що метаморфози, що з року в рік відбувалися з обличчям Майкла – то був його спосіб утекти від свого минулого. «Його цікавило, чи стане зміна кольору шкіри ілюзією, котра поможе йому примиритися з його спогадами про руйнівне і трагічне минуле. Також він подумував про трансплантацію мозку, з надією стерти принизливі спогади, котрі переслідували його з дитинства, підліткового віку і потім», — повідомив новоспечений письменник.

«Він хотів подивитися в дзеркало і побачити, що старого Майкла Джексона знищено, усе погане, що він пережив, пішло, але цього так і не сталося. Він лишився з білою шкірою та неушкодженою пам’яттю», — підсумував Мюррей.

Джерело: expres.ua

Предыдущая статьяОбережно: завтра Україну накриє небачена спека
Следующая статьяЛяшко блокировал трибуну Рады в рубашке стоимостью почти 6500 гривен. Фото