Не уявляю собі громадян, які б вийшли на вулиці захищати президента, — заявив нардеп.

Режим Порошенка тримається тільки на тому, що суспільство боїться спричинити нову внутрішню дестабілізацію в Україні. Адже її результатом може стати подальша агресія Росії, інформують «Українські реалії«.

«Порошенко тримається на переживанні багатьох з нас, що внутрішні потрясіння стануть вдалим часом для подальшої агресії Путіна. Тобто, як на мене, українці не менш відповідально за турків утримуються від зміни Президента вуличним шляхом, до якого ми набагато більше ніж турки готові», — пише на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Соболєв.

По словам політика найбільш зацікавленим в консервації олгархічного стану в Україні є Путін. У випадку війського перевороту на вулиці вийшли демобілізовані військові, які не задоволенні політикою президента до них.

«Під час демонтажу системи ми маємо бути наполегливими і обережними водночас. Поєднувати революційні та еволюційні методи.

Наприклад, захоплення Печерського суду задля звільнення добровольця — це революційний метод. А ухвалення закону про звільнення від кримінальної відповідальності усіх добровольців — це еволюційний», — зазначає Соболєв.

На прикладі Туреччини, ми бачимо, що легітимність влади держиться на волі громадян. В Україні влада будується зовсім по-іншому.

Предыдущая статьяТимошенко заявляє про колосальну несправедливість (відео)
Следующая статьяДело об угоне «боинга»: самое длинное расследование ФБР