Справу проти міністра МВС України вже передали в НАБУ.

Кримінальна справа проти міністра МВС України Арсена Авакова – це спроба президента України Петра Порошенка узурпувати владу над усіма силовими структурами, щоб диктувати свої умови в країні. Таку заяву зробив нардеп від партії «Батьківщина» Сергій Соболєв, повідомляють «Українські реалії» з посиланням на «112».

«З самого ранку, коли з’явилася ця новина, кількість заяв, які пролунали з вуст ГПУ і, цих заяв можна нарахувати десятки. Кожна з цих заяв суперечила одна одній. Не може бути в одній голові одночасно 20 протилежних думок, тому якщо хто від такого поважного органу, яким є ГПУ, робить заяву, треба це робити заяву або особі, яка розбирається у кримінальному процесі, або не робити взагалі.

Думаю, що це зайве підтвердження того, що є спроби на сьогоднішній день з боку Порошенка особисто підім’яти усі силові структури для того, щоб диктувати умови в країні. Підозру можна оголосити лише в рамках законодавства України, не може бути політичних заяв, тим більш коли це стосується генпрокурора та міністра внутрішніх справ», — сказав Соболєв.

Предыдущая статьяГройсман: Транш МВФ – это сигнал иностранным инвесторам, что в экономику Украины можно и нужно вкладывать деньги
Следующая статьяА помните, что будет после Ассоциации? — Анатолий Шарий