Вища рада юстиції 14 вересня прийняла рішення внести до Верховної Ради України подання про звільнення Миколи Баранова з посади судді господарського суду Вінницької області. Про це повідомила прес-служба ВРЮ.

ВРЮ зробила подання на підставі заяви судді про відставку, пишуть Наші гроші.

Нагадаємо, у червні «Наші гроші» повідомили про статки судді Баранова і його сім’ї, що живе у маєтках у приватному секторі Вінниці, який місцеві жителі охрестили «Вінницьким Межигір’ям».

1

 

Найближчими сусідами голови госпсуду Миколи Баранова (“4”) виявились Дмитро Дворкіс (“1”), Юрій Олексієнко (“2”), Геннадій Залімський (“3”), Олександр Откаленко (“5”), Ігор Вишар (“7”), неподалік Баранових мешкає старша донька-суддя Марина Якименко (“6”)

Після закінчення інституту Баранов спочатку працював у прокуратурі, а потім в арбітражному суді Вінницької області (наприкінці 1990-х – на початку 2000-х арбітраж був реорганізований у Госпсуд Вінницької області). З 2001 року Баранов очолював Госпсуд Вінницької області. Згідно з рішенням Вищої ради юстиції від 21 червня 2012 року, Баранов мав обіймати посаду до 20 червня 2017 року.

1

 

Будинок доньки Миколи Баранова – судді апеляційного суду Вінницької області Марини Якименко

Предыдущая статьяНа Рівненщині бурштинокопачі напали на поліцейських (фото)
Следующая статьяОбнародованы основные показатели проекта госбюджета-2017