Німецький урядовець Франк-Вальтер Штайнмаєр зробив сказав, що важливо не припиняти боротися за мир в Сирії, Україні та інших буремних регіонах. Він також закликав міжнародну спільноту не ізолюватися від наявних проблем.

Очільник МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр застерігає, аби Організація Об’єднаних Націй не послаблювала свої позиції та вплив. Про це він зазначив двадцять третього вересня, виступаючи на Генеральній Асамблеї ООН в США.

Політика ізоляції

Німецький урядовець акцентував увагу на тому, що наразі провідні європейські країни починають практикувати політику “ізоляціонізму”, що не є правильним. Утворення ООН, після того як закінчилася війна 1939-1945 рр., він назвав “цивілізаційним поступом”, котрий важливо втримати.

В Сирії треба заборонити польоти

Штайнмаєр переконаний, що миру в Сирії можна досягти завдяки довготривалій забороні на авіапольоти над цією державою. Адже цим користуються військові літаки Російської Федерації та Башара Асада, завдаючи численних бомбардувань Алеппо.

Очільник німецькго МЗС закликав міжнародну спільноту докладати зусиль, аби запровадити мир в Лівії, Україні, Сирії, Ємені та інших “гарячих точках” світу, незважаючи на “провали” у дипломатії.

США теж мають зробити вибір

Також Штайнмаєр охарактеризував вибори президента в Сполучених штатах Америки як вибір між політикою ізоляції та міжнародною співпрацею. Вашингтон теж, за його словами, прийматиме рішення – “сховатися й втекти від кризового світу” чи почати “співпрацювати з іншими цивілізованими державами і організаціями, аби вирішити світові проблеми”.

 

Предыдущая статьяYahoo: данные 500 миллионов пользователей украли хакеры из России
Следующая статьяХакеры украли у WADA секретную информацию о 41 спортсмене