Сергій Каплін вважає, що глава МВС готує силове захоплення влади.

Народний депутат Сергій Каплін заявив, що веде розслідування бандитського минулого глави МВС Арсена Авакова. Як стверджує депутат, Аваков фігурує в кількох кримінальних історіях, а в кримінальному світі Харківщини його знають під бандитським прізвиськом «Муся». Таку гучну заяву Каплін зробив під час одного з телевізійних політичних ток-шоу.

«Аваков фігурує в одній дуже резонансній справі з крадіжкою 18 гектарів землі піонерського табору», – додав Каплін.

Каплін зі своїми помічниками веде розслідування, вивчає матеріали і анонсує прес-конференцію, на якій презентує результати розслідування. На думку нардепа, саме злочинне минуле нинішнього глави МВС є причиною повної поразки реформи поліції.

«Коли колишній бандит очолює міністерство внутрішніх справ – це вирок для країни», – зазначив нардеп.

Також Сергій Каплін заявив, що його слова є стовідсотковим фактом, який можуть підтвердити люди, дотичні до еліт Харкова. На його думку, як реформу поліції, так і інші системні зміни в країні не можна проводити без перевиборів до Верховної Ради.

«Не можна руками «Народного фронту», в якого 0% рейтингу, робити такі серйозні зміни в державі. Очевидно, що Аваков сьогодні вибудовує механізм силового захоплення влади в країні й для цього озброює підконтрольні йому органи новими законами і новими повноваженнями», – сказав депутат Каплін.

Предыдущая статьяВ Украине 30-40% пищевых продуктов являются подделками, — Госпродпотребслужба
Следующая статьяЧорний понеділок. Тисячі жінок у Польщі вийшли на протест щодо заборони абортів