У прямому ефірі телеканалу 112 народний депутат Ігор Мосійчук нагадав представнику “Батьківщини” Сергію Євтушку про оборудки партії Юлії Тимошенко довкола видобутку бурштину на Рівненщині та його власне кримінальне минуле у Сарнах, — пише Антікор.

“Вчора запитав у народного депутата від ВО “Батьківщина” чи відома йому на Рівенщині особа, більш знана серед бурштинокопачів як “Пєльмень”?

У відповідь Сергій Євтушок почав щось мямлити про відео, яке проти мене колись сфальшував Шокін. Як кажуть, на злодії і шапка горить”, – розповів Мосійчук.

Коли парламентар запитав, чому Рівненська обласна рада, яку наразі очолює представник “Батьківщини” Микола Драганчук, на останній сесії виділила тисячі гектарів землі сумнівним фірмам для видобутку бурштину, Сергій Євтушок не зміг дати конкретної відповіді.

Депутат порадив усім охочим дізнатися, хто такий “Пєльмень”, звернутися із запитом до керівника Кримінальної поліції України Сергія Князєва, який раніше очолював Національну поліцію Рівненщини.

Нагадаємо, раніше стало відомо про залученість партійної вертикалі “Батьківщини” до тіньового обігу коштів, виручених із нелегального видобутку бурштину на Рівненщині. У цій схемі народний депутат Сергій Євтушок є одним із комунікаторів між верхівкою партії та місцевою мафією, яка контролює незаконний видобуток бурштину.

Предыдущая статьяВи, уроди: Поранений Пашинським чоловік розповів про «блонду», яка спровокувала конфлікт
Следующая статьяРадиационный фон вокруг четвертого энергоблока ЧАЭС после надвижения защитной арки снизился вдвое