Нардеп Андрій Артеменко заявив, що дійсно недавно відвідував Москву і підкреслив, що всі подорожі були узгоджені зі Службою безпеки України.

Про це він заявив під час своєї прес-конференції, трансляцію вів телеканал «112 Україна».

«Я підтверджую, що я був в Москві. Всі мої поїздки були узгоджені з вищим керівництвом СБУ. Детально відповісти не можу, я дав підписку про нерозголошення», — сказав Артеменко.

Нагадаємо, нещодавно лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що незадовго до публікації «мирного плану Артеменка» депутат був в Москві. Про це, зокрема, повідомило видання «Інтерфакс-Україна».

Як повідомлялося, в The New York Times було опубліковано матеріал про пропозицію нардепа Андрія Артеменка провести референдум про здачу Криму в оренду РФ і поступове зняття санкцій з РФ. Також Артеменко нібито надав докази корупційної діяльності президента Петра Порошенка, які включали назви компаній і номера банківських переказів. На його думку, це повинно допомогти змістити Порошенка з поста і привести до влади в Києві новий уряд, який не так вороже налаштований по відношенню до Росії.

Пізніше Артеменко заявив, що ніколи не заявляв про «оренду Криму», і те, що зараз говорять, є абсолютним перебільшенням. Нардепа Артеменка через план також виключили з фракції Радикальної партії, а ГПУ планує притягти до відповідальності за держзраду.

Предыдущая статьяКравчук: У нас может начаться гражданская война
Следующая статьяВ ЛДНР создали штабы по «национализации»