Станом на 8:30 Роман Насіров не залишав приміщення суду, який повинен був обрати йому запобіжний захід. «Перші дванадцять годин акції пройшли спокійно і мирно. Підозрюваний Роман Насіров все ще знаходиться в будівлі суду, не скаржився, навіть дав кілька інтерв’ю і все ще чекає своєї долі», — написав у Facebook Мустафа Найєм, ініціатор блокування Насірова в суді.

«Відлучусь на пару годин, вмитися і прийти в себе. Повернуся до початку засідання о 9:30 — Якщо вірити адвокатам, підозрюваний і захист згодні, щоб засідання суду (і щодо відведення судді і щодо обрання запобіжного заходу) проходили в будівлі Солом’янського суду за адресою Вознесенський узвіз, 10 (колишня будівля Шевченківського суду).

Приходьте, це важливо «, — закликав депутат. Як відомо, опівночі закінчився час, відведений на затримання НАБУ Насірова. Після чого він міг бути вільний. Однак близько 500 активістів блокували суд, і Насіров так і не зміг залишити будівлю суду.

Його адвокат Олександр Лисак запевнив громадськість, що підзахисний не має наміру тікати і буде в суді о 9:30. НАБУ затримало Лисака 2 березня, ближче до півночі, пред’явивши звинувачення в зловживанні службовим становищем при видачі податкової відстрочки компаніям Олександра Оніщенка, що принесло державі збитків на 2 мільярди.

Джерело: Insider

Предыдущая статьяАдвокат обнародовал «тезисы» заявления Насирова: Виновным себя не считаю
Следующая статьяРоман Насиров: Требование 2 миллиардов залога – это вообще маразм