Мер Львова Андрій Садовий заявляє, що незабаром має отримати підозру від прокуратури.

Про це він написав на своєму Фейсбуці.

«З суботніх зустрічей дізнався, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Звичайно, я не пов’язую це, ані з позицією «Самопомочі» в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто», — зазначив мер Львова.

«Щодо суботньої зустрічі з президентом хочу вкотре чітко підкреслити. Я не проводив жодних переговорів щодо блокади ОРДЛО, оскільки, ані не є її організатором, ані не мав і не можу мати (!) жодних повноважень від активістів блокади на такі переговори», — написал Садовий.

«Президент запитав, яка моя позиція — я відповів. Вона співзвучна з позицією «Самопомочі». Ситуацію, на нашу думку, можуть врегулювати: 1) звільнення за будь-яку ціну наших полонених (якщо навіть необхідно буде міняти за формулою «один на сто», то треба міняти); 2) прийняття закону про визнання статусу територій підконтрольних «ЛНР» і «ДНР» як окупованих Росією з усіма міжнародно-правовими наслідками (і забороною торгівлі автоматично)», — додав мер Львова.

Джерело: Іnsider

Предыдущая статьяЕгор Соболев призвал неравнодушных граждан, которые поддерживают блокаду с ОРДЛО, собираться на Майдане
Следующая статьяНа Миротворце появились данные о Юлии Самойловой