А розміщений він досі в одному з районів Києва

Сучасні висотні будівлі та котеджі, великі торгово-розважальні центри та насичене нічне життя. Саме тут, у престижному спальному районі Оболонь, неподалік квартир чиновників, бізнесменів та зірок українського шоу-бізнесу, розташований бізнес цивільної дружини Віктора Януковича.

Про Любов Полежай, цивільну дружину екс-президента України, відомо небагато. Уродженка Донецької області була поряд з ним із початку його політичної кар’єри. На момент проживання в Україні жінка володіла салоном краси «Crystal Spa» та керувала благодійним фондом «Дорога майбутнього», у який, за усними вказівками екс-президента, нібито перераховувалися гроші. Сайт фонду вже не працює, а от салон краси досі успішно функціонує в столиці, пише газета Експрес.

Про те, що салон належить саме їй, доводить виписка з реєстру підприємств, де Любов Полежай вказана власником «Crystal Spа», який заснований у Києві ще в 2012 році. Також це підтверджує відкрита інформація з її сторінки в соціальній мережі, де ще декілька днів тому вона зазначалась власником цього салону. Можна припустити, що через надмірну увагу до її особи, Любов видалила цю інформацію. Незважаючи на те, що власниця бізнесу втекла з України ще в 2014 році, прибуток звідси вона отримує досі.

Площа спа-салону — 650 квадратних метрів. Відпочинковий комплекс обладнаний кількома басейнами, джакузі, саунами та масажними кабінетами.

Інтер’єр виконаний у римському стилі й одразу вражає своєю пишністю: мармурові стіни та підлога викладені кольоровою мозаїкою, всюди стоять шкіряні дивани та дерев’яні меблі. На кожному кроці великі букети зі свіжими квітами. Очевидно, вклали сюди не один мільйон податків громадян України.

Цікаво, що як і в більшості салонів краси класу люкс, ціни на послуги тут вказані не повністю. Що ж, телефоную туди, щоб дізнатись більше.

«Ми пропонуємо більше як 15 видів масажу. Ціни починаються від 680 гривень за годину, — каже адміністратор салону. — Найдорожчий 3D масаж коштує 950 гривень. Три години в спа-зоні обійдеться у 1200 гривень. Також у нас є послуги косметолога та перукаря. А ще робимо манікюр».

«І скільки це коштує?» — запитую.

«Недорого, — запевняє мене жіночий голос. — Чистка обличчя в косметолога — 750 гривень. Нарощення нігтів — 800. Вкласти волосся коштує від 1400 гривень. Правда, до перукаря треба записуватись за два місяці. Зараз відбою від клієнтів немає, усі години зайняті”.

Цікаво, де ті клієнти такі гроші беруть? Адже ціни на послуги тут у рази вищі, ніж у більшості салонів.

«У нас дуже часто замовляють дівич-вечори, — веде далі жінка. — Беруть усе по-максимуму: і масаж, і лазню, і пілінг тіла, і косметологічні послуги. Часто приходять закохані пари, щоб розслабитись та відпочити. Тому, якщо хочете бронювати місце — робіть це заздалегідь».

Ось так, без жодних перешкод, оточення Януковича, яке втекло до Росії, продовжує тихо вести бізнес у самісінькому центрі української столиці.

До слова, про постійну коханку екс-президента українці дізнались після відкриття доступу до його будинку в Межигір’ї. Там були виявленні портрети Полежай, як пізніше з’ясувалося — цивільної дружини Віктора Януковича.

Предыдущая статьяМасштабное ДТП в Полтавской области: столкнулось 7 автомобилей, есть пострадавшие
Следующая статьяСБУ «атакует» открытые данные, или Что стоит за обысками в YouControl