Глава міжнародного аеропорту Бориспіль вважає, що бюджетні авіакомпанії потрібно залучати в Гостомель (Міжнародний аеропорт Антонов), а не Бориспіль.

Про це гендиректор Міжнародного аеропорту Бориспіль Павло Рябікін заявив на інфраструктурному форумі в Києві, передає Liga.net.

«Не так давно була представлена транспортна стратегія України, в якій вперше за довгі роки пріоритети для аеропорту були сформульовані не на розвиток хаба, а на залучення дешевих авіаперевізників. Це дуже істотний виклик, який стоїть перед нами», — сказав Рябікін.

За його словами одночасне залучення бюджетних перевізників і розвиток хаба в аеропорту веде до внутрішнього конфлікту в операційній діяльності аеропорту. «Нам треба знайти рішення для цієї проблеми», — зазначив Рябікін.

«Аеропорту Бориспіль було б легше обслуговувати лоукост-перевізників на базі аеропорту в Гостомелі, а хаб розвивати в Борисполі, ніж намагатися поєднати стратегію хабів і тактику залучення лоукост-перевізників в одному аеропорту», — додав він.

Джерело: Експрес

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Предыдущая статьяДетективи НАБУ затримали Мартиненка
Следующая статьяЧто означает решение суда ООН в Гааге и как отреагировали украинцы