Наразі автомобільний рух блокують близько 200 мешканців навколишніх сіл.

На трасі Київ-Варшава вантажівки вишукувалися у довжелезну чергу блокування селянами дороги, яке розпочалося ще зранку у п’ятницю, 5 травня, — пише ТСН.

Люди обіцяють припинити блокування, щойно влада прибере скотомогильник, який вночі проти 5 травня з’явився на паях людей у Ковельському районі

Як повідомлялося раніше, 15 фур мертвих тварин скинули посеред поля співробітники Ковельського ветсанзаводу, проти директора якого вже триває кримінальне провадження за нанесення збитків довкіллю на 1,8 млн грн.

Наразі, за даними голови Поворської сільради Сергія Семенюка, трасу блокують близько 200 осіб. Це жителі навколишніх поселень.

Люди просто ходять пішохідним переходом і поки що не переймаються про облаштування якихось блокпостів або пунктів обігріву, ймовірно, сподіваючись, що влада все ж таки виконає їхні вимоги.

Через ситуацію, яка склалася, о 18-й годині у Ковелі зібралася позачергова сесія райради, депутати якої мають знайти вихід із ситуації.

Примітно також, що люди, які блокують трасу, тримають плакати з вимогами відставки голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, який вже давно в курсі ситуації з Ковельським ветсанзаводом.

Предыдущая статьяИнтернет-пиратство остается серьезной проблемой в Украине – офис торгового представительства США
Следующая статьяНе дайте России испортить Евровидение, — Джамала