У Луцьку вночі син колишнього силовика втікав за кермом авто від поліції, при цьому протаранив поліцейські Тойоту Пріус та позашляховика Ісузу. Молодика з пасажирами затримали, після тривалої погоні по Луцьку, в селі Липини.

Про це написав активіст «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, о 3:10 ночі 3-го червня, розпочалася погоня за автомобілем білого кольору, водій якого порушив Правила дорожнього руху та втікав від правоохоронців.

«Погоня за автомобілем білого кольору, що порушив ПДР та розпочав втечу від патрульних. Зібрав на себе усього разом вісім патрульних автомобілів міста. Круги по Луцьку: Київський майдан, Відродження, Теремнівська, с. Липини, Молоді, Гордіюк, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Липини, там і затримано. Під час переслідування протаранив поліцейські Тойоту Пріус та позашляховика Ісузу», — написав Ніколайчук.

Молодиків затримали. Вони, зі слів самооборонівців, наймімовірніше перебували у стані наркотичного сп’яніння.

«Усі, хто був в авто, затримані. Повезло, що не підстілені. Усі «відомі нічні герої». На перший погляд перебувають у стані наркотичного сп’яніння. Водій уже позбавлявся водійського посвідчення. Висновків у свої 28 не зробив, лише ганьбить ім’я свого батька, колишнього співробітника силового підрозділу», — йдеться у дописі.

Як повідомляє Волинь24, затриманий у ніч на суботу водій, мешканець села Липини Андрій Бутовець зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, вживав пиво і коньяк.Водій пояснив, що втікав, бо злякався. «Хто би не злякався?! Сто п’ятдесят машин за тобою їздить! Любий би злякався!» — казав він поліцейським.

При цьому, як пише Волинь24, його адвокат Анатолій Вічинюк стверджує, посилаючись на результати медичної експертизи, що він не був у стані алкогольного сп’яніння. Щодо того, чи вживав чоловк наркотики, інформація наразі не підтверджена і не спростована.

Джерело: Волинські новини

Предыдущая статьяНа Житомирщині понад десятеро дітей госпіталізовані з гепатитом А
Следующая статьяВо время похорон в Кабуле произошло три взрыва, есть погибшие