Харківські правоохоронці затримали підозрюваних у викраденні, тортурах і вбивстві харківського програміста.  Про це повідомив newsroom.kh.ua. За словами силовика, злочин стався наприкінці минулого року, — пише Експрес.

Близько 6 ранку на узбіччі дороги Київ — Харків — Довжанський випадкові свідки виявили тіло чоловіка. Убитий був весь в крові і без одягу. Загиблим виявився 34-річний висококласний програміст, який працював в сфері створення програм для іноземних банків. Як з’ясувалося, 21 грудня він вийшов з офісу, після чого його ніхто не бачив. Понад півроку знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на слід підозрюваних.

Ними виявилися троє чоловіків у віці від 28 до 33 років, двоє з яких раніше були судимі за тяжкі злочини. Як з’ясувалося, зловмисники підстерегли айтішника під офісом, викрали його, вивезли за місто, роздягли, після чого стали стали катувати в надії дізнатися пароль від його банківської карти. Не витримавши знущань, програміст помер. Після цього садисти прихопили з собою все цінне і зникли, а тіло кинули на узбіччі.

Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 КК України («вбивство»). Затриманим уже повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. Слідчі перевіряють фігурантів на причетність до інших аналогічних правопорушень.

Предыдущая статья«Труханівці» взяли 93 мільйони на суперкоштовний ремонт тротуарів Одеси – ціна глини завищена в 11 разів
Следующая статьяВысокопоставленных должностных лиц «Укрзализныци» поймали на крупной взятке