Прокурори рішенням задоволені.

Насіров погрожував Холодницькому в’язницею
Відстороненому голові Держфіскальної служби України Роману Насірову відмовили у зміні запобіжного заходу.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Він сам коментувати щось відмовився і адвокатам це заборонив. Прокурори задоволені рішенням, бо кажуть, що він не довів, що потребує лікування. Оскаржити це рішення він не може.

Нагадаємо, що захист чиновника наполягав на потребі підзахисного виїхати за кордон – до Німеччини – на лікування. А у зв’язку з цією потребою на необхідності зміни запобіжного заходу.

Також захист виклопотав у суду те, щоби засідання проводилося у закритому режимі, оскільки матеріали справи містять лікарську таємницю про здоров’я Насірова. Прокурори протестували, мовляв, все про здоров’я голови ДФС давно відомо і дані публікувалися в пресі.

Зрештою спочатку суд ухвалив рішення закрити засідання у частині, коли захист озвучить дані про стан здоров’я Насірова, а потім засідання перевели у повністю закритий режим, аби голова ДФС міг оперувати таємною частиною інформації про здоров’я під час дискусії з обвинуваченням.

Як відомо, наприкінці червня Роману Насірову подовжили попередній запобіжний захід – він зобов’язаний носити електронний браслет та перебувати в Україні до 2 вересня. Наприкінці травня голова ДФС заявляв, що

Насіров наголошує на гострій необхідності лікування у США
йому необхідно лікуватись у США.

Як відомо,

Через Насірова держава не отримала 2 млрд грн – Антикорупційна прокуратура
Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенка, в рамках «газової справи» безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов’язань на виплат.

Предыдущая статьяЗалізничні «дельти» Ахметова і Пінчука
Следующая статьяСША: немає сенсу боротися за Україну, якщо її душу згубить корупція