Потерпілого у ДТП з сином народного депутата Нестора Шуфрича переведуть до клініки реабілітації. Про це повідомили ізраїльські медики, які його лікують, — пише 112.

За їхніми словами, стан потерпілого стабільний, у нього вже немає необхідності знаходитися у відділенні реанімації.

Керівник міжнародного відділу першого медичного центру Тель-Авіва Роман Гольдман розповів про подробиці реабілітації.

«Реабілітація буде побудована за кількома напрямами, одна з них — це гідротерапія, процедури у басейні, спіч-терапія. Це допоможе Олексію повноцінно розмовляти. І працетерапія, яка поверне йому можливість швидко приймати рішення, думати», — сказав він.

Раніше потерпілому в ДТП пішоходу зробили операцію.

Нагадаємо, син народного депутата від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича на Bentley збив у центрі Києва 31-річного чоловіка. Пізніше стало відомо, що потерпілий знаходиться в реанімації з діагнозом складною черепно-мозкової травми.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу України. Також сину Шуфрича було оголошено про підозру. Водієві і його адвокату вручили клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Пізніше сина нардепа передали на поруки батькові Нестору Шуфричу. Шуфрич підкреслив, що робитиме все, щоб наслідки аварії було мінімізовано, і підкреслив, що його син не буде тікати з країни.

Предыдущая статьяЖителям Тернополя отключили горячую воду за долги в более чем 34 млн грн
Следующая статьяВзрыв авто в центре Киева: появилась обновленная информация о жертвах