Спеціалізована антикорупційна прокуратура спіймала суддю Окружного адмінсуду Києва Олену Власенкову на отриманні неправомірної вигоди. Раніше суддя фігурувала у розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом».

Про затримання судді інформує “Українська правда” з посиланням на прес-службу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише bihus.info.

«Вказана особа вимагала в одного з учасників судового розгляду неправомірну вигоду за прийняття рішення на його користь у розмірі 10 тисяч доларів», — йдеться в повідомленні. За інформацією САП, затримали служительку Феміди у той момент, коли вона отримувала частину вказаних коштів, — 2 тисячі доларів.

В найближчий час судді мають повідомити про підозру та звернутися до Вищої ради правосуддя з поданням про  затримання та відсторонення від посади.

Нагадаємо, суддя Олена Власенкова — фігурантка сюжету журналістів програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”. Вона разом з іншими чотирма суддями Окружного адмінсуду Києва приватизувала службове житло, а саме квартиру на 120 квадратів. Проте жити в ній не стала, тому що суддя “не мала грошей на ремонт цього житла”.

ИСТОЧНИКbihus.info
Предыдущая статьяВ Польше жестоко избили украинца, полиция ищет нападавшего
Следующая статьяРезультаты Евровидения — 2018. Как победила Нетта из Израиля