Поблизу румунського міста Вранча сталася автокатастрофа, внаслідок чого постраждали 23 українці. Усіх поранених доставлено до лікарні, решту пасажирів розмістили до центру біженців. Про це пише «Digi24», пише КП в Україні.

— 23 особи було доставлено до лікарні для медичного огляду, ніхто з них не перебуває у тяжкому стані. Одна людина отримала вивих плеча, ще одна — політравму хребта, але медики все ще обстежують людей, яких доставили у відділення невідкладної допомоги лікарні швидкої допомоги Фокшані, — повідомив місцевий рефект Нікушор Халіч.

Як пише видання, автобус з українцями їхав із України до Туреччини. Загалом у ньому перебувало 43 громадян України, серед яких були й діти. Передбачається, що водій не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус з’їхав у кювет та перекинувся.

— «Червоний план» втручання був одразу активований, близько 13 машин швидкої допомоги прибули на місце, — заявив мер комуни Гароафа Лаурентіу Дьякону.

За словами місцевих чиновників, уцілілих пасажирів доставили до Центру розміщення біженців. Пізніше їх буде відправлено до України.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Предыдущая статьяЗахист за кордоном: на яких умовах країни Європи приймають сьогодні українців
Следующая статьяНе лише Порошенко, Безугла, Тищенко: всі скандали депутатів під час війни