Поки голова фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко дивує своїми байкерськими навичками у TikTok та готується до наступних президентських виборів, його діти осіли у Лондоні, а повертатися в Україну явно не збираються. “Інформатор” з’ясував, чим зараз займаються сини та дочки п’ятого президента.

22-річний Михайло та 23-річні близнючки Олександра та Євгенія вже давно живуть за кордоном — ще паралельно з навчанням у Кловському ліцеї в Києві вони навчалися в одному найпрестижніших та дорогих коледжів Великої Британії — Concord College.

“Інформатор” знайшов їхні профілі у мережі LinkedIn та зʼясував, що вищу освіту Саша, Женя та Михайло також отримали у Лондоні та облаштовують життя закордоном.

Михайло Порошенко
Михайло Порошенко

Михайло Порошенко вчиться на магістратурі Лондонської школи бізнесу на фінансового аналітика. Вартість навчання тут обходиться йому від 9950 фунтів за програму (близько 420 тисяч гривень). А також він проходив стажування у тамтешній компанії GP Bullhound, яка займається інвестиційним банкінгом.

Євгенія Порошенко
Євгенія Порошенко

Женя Порошенко закінчила Лондонський університет мистецтв, вона дизайнерка та наразі у пошуках роботи. У своєму профілі зазначає, що кілька років тому працювала графічним дизайнером на одному з телеканалів батька та у його політсилі “ЄС”.

Олександра Порошенко
Олександра Порошенко

Саша Порошенко — найуспішніша з трійки. Вона здобула ступінь бакалавра в Університетському коледжі Лондона з мистецтва, а також з економіки та бізнесу. Вже майже два роки дівчина працює радником у консалтинговій компанії Roland Berg, а нещодавно отримала там підвищення.

Олександра Порошенко (четверта справа) з колегами
Олександра Порошенко (четверта справа) з колегами

Старший син теж за кордоном

Олексій Порошенко, колишній депутат Верховної Ради від “Блоку Петра Порошенка”, з початку повномасштабного вторгнення не повертався в Україну. Ймовірно, він теж проживає в Лондоні зі своєю дружиною Юлією та двома їх дітьми.

Діти Порошенко окупували Лондон: одна з дочок-двійнят пішла на підвищення, інша безробітна 5

Звідти Олексій та Юлія управляють компанією “Agrohub” та іншими агрокомпаніями в Україні. Як повідомляла платформа відкритих даних Опендатабот, станом на кінець 2023 року, компанії групи “Укрпромінвест”, що належить Олексію Порошенку, увійшли у топ-10 аграрних бізнесів в Україні.

Юлія Порошенко є співзасновницею компанії Radar Tech та засновницею "Agrohub"
Юлія Порошенко є співзасновницею компанії Radar Tech та засновницею «Agrohub»

Олексію Порошенку та його батькові неодноразово “прилітало” за те, що він є ухилянтом та переховується від служби за кордоном. Ти паче, що бойовий досвід у нього начебто є — ще у 2014 році він розповідав, як пішов добровольцем в АТО. Нещодавно військовий Олексій “Сталкер” звернувся до старшого сина Петра Порошенка з пропозицією піти добровольцем до лав ППО. Відповіді, звичайно, він не отримав.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Предыдущая статьяЗа що можуть заблокувати банківську картку та як її розблокувати: пояснення юриста
Следующая статьяЗмії в Україні: отруйні і неотруйні, де водяться та що робити у разі укусу