Україна разом з партнерами має підготувати детальний план закінчення війни та представити для розгляду на другому Саміті миру. Проте для цього там також мають бути представники з Росії, пише Апостроф.

Про це в інтерв’ю NBC News наголосив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський наголосив на тому, що Україна підготує детальний план закінчення війни:

«Ми підготуємо, як ми сказали, детальний план закінчення війни. Підготуємо з партнерами, які підтримали комюніке першого саміту. Ми опрацюємо кожен пункт цих криз, які приніс Путін. Ми опрацюємо наш варіант закінчення війни».

Він вважає, що «чим більше країн долучаться, тим більше вони глибоко розумітимуть детально цей план».

До розгляду план мають представити на другому Саміті миру, проте, як зазначив глава держави, «…обов’язково там мають бути присутні представники Росії». Адже, як говорить Володимир Зеленський, дипломатично закінчити війну без участі російської сторони дуже складно:

«Ми це розуміємо, що без російської сторони закінчити цю війну дипломатично дуже складно. І це нам зрозуміло. І всі країни нас просили, щоб на другому Саміті представники Росії були. Ми сказали: ми не проти, ми все розуміємо, давайте підготуємо план і покличемо їх».

Раніше президент Володимир Зеленський також назвав умову звільнення українськими силами захоплених територій у Курській області РФ.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Предыдущая статья«Велике перезавантаження» влади: навіщо Зеленський вирішив міняти уряд
Следующая статьяПодалі від бюрократії, ближче до шахраїв: сильні і слабкі сторони “Дії”