Старший оперуповноважений Управління протидії злочинності у сфері економіки в місті Києві Євген Тарчинський не вказав у декларації про доходи за 2014 р. будинок своєї дружини у Броварах. Про це стало відомо із Реєстру речових прав на нерухоме майно.

Йдеться про новозбудований будинок по вул. Кобилянської в Броварах. Загальна площа будинку складає 410 кв м, з яких 177 кв м житлова.

ФОТО

Згідно з витягом із Реєстру майна, право власності Валерії Тарчинської на нерухомість було посвідчено 31 грудня 2014 р. Адреса будинку, згідно з рішенням Броварської міськради, була присвоєна 9 грудня 2014р.

СКРIН ВИТЯГ КАРТА

Згідно з декларацією за 2014 рік Євгеній та Валерія Тарчинські разом заробили близько 129 тис грн. У розділі про нерухомість Тарчинський вказав, що сам володіє квартирою на 31 кв.м., а родині належить квартира площею 108 кв м, але жодних даних про будинок на 410 квадратів у декларації немає.

ТАРЧИНСЬКИЙ ДЕКЛ 1 ТАРЧИНСЬКИЙ ДЕКЛ 2 МАЙНО ТАРЧИНСЬКИЙ ДЕКЛ 3 АВТО

Адреса квартир у декларації не вказана, однак за даними майнового реєстру, Валерія Тарчинська має квартиру в новобудові по вулиці Червоногвардійська у Києві, в районі м.Чернігівська. Будівництво будинку було завершене КП «Житлоінвестбуд-УКБ» у 2012 році, ціна за квадрат становила від 11 тис грн.

ЧЕРВОНОГВАРДIЙСЬКА СКРIН

Окрім нерухомості у 2014 р. Тарчинський задекларував авто Toyota Land Cruiser Prado 2008 року і мотоцикл Honda GL-1800 2005 року у себе та авто Toyota Rav4 2010 року у дружини.

За даними ЄДРПОУ жодним бізнесом подружжя не володіло, так само бізнесу не мали батьки Тарчинського. Брат міліціонера Володимир у 2009-2013 р.р. працював у ГПУ, наразі ж працює в компанії «Публічний аудит» Максима Гольдарба, екс-прокурора (1999-203) та колишнього директора Департамента внутрішнього аудиту Міноборони (2013-2014). За останніми даними, доступними в реєстрі по кримській нерухомості, на матір Тарчинського Любов Тарчинську в Кореїзі був записаний житловий будинок площею 308 кв м.

Валерія Тарчинська відома як співробітник страхової компанії «Страховий капітал України», а її батько на початку 2000-х мав частку в фірмі ТОВ «Асканія Флора».

Нагадаємо, у 2014 р. було прийнято новий закон «Про запобігання корупції». Згідно з ним при подачі декларації забороняється надавати інформацію «несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі», за це передбачене позбавлення волі на строк до 2 років і права обіймати певні посади до 3 років. Однак ці покарання ще не розповсюджувалися на декларації за 2014 р., які подавалися відповідно до старого ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції».

Джерело: НАШІ ГРОШІ

Предыдущая статьяНа ремонт морвокзалу в Ізмаїлі відверто розпиляли 26 мільйонів між співмешканками
Следующая статьяИран на свободе Закончился самый масштабный санкционный режим в мировой истории