Скандал Абрамавічуса з Кононенком — яскраве свідчення кланово-олігархічної природи української влади і ще один доказ тієї істини, що всі теревені про деолігархізацію — лише теревені і не більше.

Або фейлетон про найвищі вершини вседержавного лукавства, написаний самою владою — і то не пером, а злодійською відмичкою. При цьому зрозуміло, що обидва персонажі не герої.

Пише на своїй сторінці у Фейсбук український політик, народний депутат України III, IV і V скликань Верховної Ради України Іван Бокій.

Кононенко — ясно чому. Абрамавічус, незважаючи на високе зарубіжне заступництво, герой хіба що в своїх уявленнях, бо поки що нічого реально доброго для України не зробив, а реноме реформатора — вигадка.

Сама присутність в уряді національної ганьби і приниження — уже вирок. То що нового?

Те, що олігархат як правив, так і править Україною, грабує її і заганяє народ у гетто злиднів, очевидно для всіх.

Що йде гризня за контроль над фінансовими потоками? Так і це в Україні будень політичного життя. Що ні Порошенко, ні ніхто інший і не збирається відміняти в Україні закон джунглів, не розуміє хіба що наївняк або відвертий дурень.

І що з цього випливає? А так і буде, поки народ терпітиме всю цю веремію брехні і знущання. Горбатий сам ніколи не виправиться, його може виправити могила. Олігархат за два десятиліття вбився в такі колодки, що загнати його в яму нереально, а ось відлучити його від владної цицьки треба, інакше — труба. У світі це давно зробили і живуть як люди, а нам доки в папуасах ходити?

Джерело: ukrreal.info

Предыдущая статьяГаманці корупціонерів треба вивернути раз і назавжди — Наливайченко
Следующая статьяЄгор Соболев: Ігор Кононенко діє не сам. І він не один