DSC09502

“Найщасливіший день у житті” подарували у суботу, 23 квітня,  благодійники дітям. Серед щасливчиків опинилися діти з числа внутрішньо переміщених осіб ГО “Об’єднання переселенців зі Сходу України та Криму”, з малозабезпечених сімей ГО “Допомога дітям Чорнобиля” та підопічні ГО “Паросток”. Це — незабутня екскурсія до Києва.

Їхали комфортним автобусом, тому дорога видалася не втомливою, а наповнила незабутніми враженнями, тому все було схоже на чудову пригоду. Адже для дітей важливим і цікавим є все: і сам процес, і результат. А в самому Києві — одразу в зоопарк!

«При вході нас зустрічала зграя пеліканів, що викликало багато емоцій у нас та не менше здивування у дорослих. Таку кількість екзотичних звірів на одній території більшість із нас бачили вперше. Гарна сонячна погода, квітучі дерева, чисте повітря — все викликало хороший апетит, який міг вдовольнити тільки улюблений Макдональдс!» – захоплено розповідає восьмирічна Олена Костик.

DSC09453

Потім настав час для шанувальників духовного мистецтва – вистава «Білосніжка та сім гномів» у Київському муніципальному академічному театру опери і балету для дітей та юнацтва. «Музичний театр відразу зустрів нас своїм теплом та гостинністю. А сама вистава – професійністю та емоційністю. Усі глядачі, незалежно від віку, отримали справжню насолоду від такого витонченого дійства. А після закінчення казки всі діти отримали корисні та приємні подарунки від американських друзів. Щиро вдячна організаторам за запрошення. Мені особисто дуже приємно, що про нас пам’ятають і справами підтверджують, що ми – одна громада, одна країна, одна нація», — додала Наталя Парамонова, керівник ГО «Об’єднання переселенців зі Сходу України та Криму».

DSC09500

Казкове свято організували голова Вінницького відділення Міжнародного благодійного фонду “Допомога дітям Чорнобиля” Наталя Дмитренко та голова правління ГО “Паросток” Ірина Саранча, за що і дітки, і дорослі їм безмежно вдячні. І звичайно ж, особливу подяку висловлюють благодійникам — Депутатській групі “За майбутнє Вінниччини”, а саме: депутатам Вінницької обласної ради Людмилі Станіславенко, Андрію Ковальову, Андрію Поліщуку, Дмитру Чаленку, Олегу Майдичу і Олександру Крученюку та Вінницькій дирекції УДППЗ “Укрпошта” за фінансову підтримку.

А найкращою нагородою для організаторів та благодійників заходу були слова дітей, що це був найщасливіший день у їхньому житті!

 

Ніла Синчук

 

Предыдущая статьяНи квартиры, ни машины: Турчинов обнародовал декларацию о доходах (документ)
Следующая статьяОхотники на коррупционеров. Кто и что мешает работать детективам антикоррупционного бюро